Till Aktuellt
Event | 2018-10-22

What’s new in Swedish Employment Law 2018?

Vill du hålla dig uppdaterad på arbetsrättens område? Varmt välkommen till ett frukostseminarium där vi summerar förändringar som skett under 2018. Vi kommer bland annat att ta upp nyheter på lagstiftningsområdet såsom den nya företagshemlighetslagen och nya regler om plan för återgång i arbete samt årets viktigaste rättsfall såsom ”handskakningsmålet” och flera nya rättsfall angående konkurrerande verksamhet. Vi blickar också framåt vad 2019 kommer att innebära på arbetsrättens område.

När: onsdagen den 21 november kl 08.30-9.30

Var: Advokatfirman Törngren Magnell, Västra Trädgårdsgatan 8

Anmälan
Sänd din anmälan via e-post till osa@torngrenmagnell.com. Sista dag för anmälan är den 14 november. Seminariet är kostnadsfritt.

Frukostbuffé kommer att serveras från och med kl. 08:00.

Hjärtligt välkomna!