Biträdande jurist (secondment)

Kristoffer Vasberg

Mobil: 076-00 283 63

Till Medarbetare

Kristoffer Vasberg är biträdande jurist och är verksam i byråns bank- och finansgrupp.


Uppdrag | 2024-01-23
Vi har biträtt Hines vid första förvärvet i Sverige
Vi har biträtt Hines European Property Partners i samband med det indirekta förvärvet av en fabriksfastighet under uppförande i Jönköping från kökstillverkaren Nobia. Affären är strukturerad som en sale and leaseback-transaktion, där Nobia i samband...
Vi har biträtt Hines European Property Partners i samband med det indirekta förvärvet av en fabriksfastighet under...
Uppdrag | 2022-09-05
TM & Partners har biträtt en bank vid dess outsourcing av en kortutgivningsplattform
TM & Partners har biträtt en bank med ett avtal rörande en kortutgivningsplattform (CaaS, Card as a Service). Utöver avtalsfrågor och avtalsförhandlingar biträde Tech, tillsammans med Bank och Finans-gruppen, även klienten med finansregulatoriska frågor, såsom...
TM & Partners har biträtt en bank med ett avtal rörande en kortutgivningsplattform (CaaS, Card as a...
Uppdrag | 2024-01-23

Vi har biträtt Hines vid första förvärvet i Sverige

Vi har biträtt Hines European Property Partners i samband med det indirekta förvärvet av en fabriksfastighet under uppförande i Jönköping från kökstillverkaren Nobia.

Affären är strukturerad som en sale and leaseback-transaktion, där Nobia i samband med avyttringen tecknar ett hyresavtal med en initial löptid om 20 år. Den nya fabriken, som ska användas i Nobias produktion av kök, omfattar ca 129 500 kvm och beräknas vara färdigställd under hösten 2024. Fastighetsvärdet uppgår till 1,35 miljarder kronor.

Hines är ett amerikanskt fastighetsbolag grundat 1957 och förvaltar idag fastigheter i ca 30 olika länder. Förvärvet i Jönköping är Hines första i Sverige.

Nobia producerar kök under sina varumärken Marbodal, HTH och Norema, och har tidigare haft sin verksamhet i Tidaholm.

Vårt team bestod av:

Läs mer om affären hos Hines eller Fastighetsvärlden.

 

 

Uppdrag | 2022-09-05

TM & Partners har biträtt en bank vid dess outsourcing av en kortutgivningsplattform

TM & Partners har biträtt en bank med ett avtal rörande en kortutgivningsplattform (CaaS, Card as a Service). Utöver avtalsfrågor och avtalsförhandlingar biträde Tech, tillsammans med Bank och Finans-gruppen, även klienten med finansregulatoriska frågor, såsom EBA:s riktlinjer om outsourcing och PSD 2.

Avtalet ingick i december 2021.

TM & Partners team bestod av Fredrik Gustafsson, Erik Woodcock, Eva Sundling, Karolina Kjellberg och Kristoffer Vasberg.