Biträdande jurist

Patrik Arosenius

Mobil: 076-00 283 44

Till Medarbetare

Patrik Arosenius är biträdande jurist och verksam inom byråns fastighetsgrupp. Han tog juristexamen vid Uppsala universitet 2022. Patrik har tidigare erfarenhet från arbete som sommarnotarie på TIMEDANOWKSY Advokatbyrå och Sinch AB (publ).


CV

Erfarenhet

  • Biträdande jurist, Törngren Magnell & Partners Advokatfirma, 2022 –
  • Sommarnotarie, Sinch AB (publ), 2021
  • Sommarnotarie, TIME DANOWKSY Advokatbyrå, 2020
  • Sommarnotarie, Sinch AB (publ), 2020

Utbildning

  • Jur.kand., Uppsala universitet, 2022

Språk

  • Svenska
  • Engelska
Uppdrag | 2023-10-08
Vi har biträtt Unobo vid försäljning av attraktiva hyresrätter
Vi har biträtt Unobo i samband med försäljning av fastigheten Guldgubben 1 i Helsingborg till Resinova. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 197 miljoner kronor. Fastigheten som är belägen vid Maria station i norra Helsingborg är uppförd...
Vi har biträtt Unobo i samband med försäljning av fastigheten Guldgubben 1 i Helsingborg till Resinova. Överenskommet...
Uppdrag | 2023-06-09
Vi har biträtt Södervidden Fastigheter
Vi har biträtt Södervidden Fastigheter vid försäljningen av 77 000 kvm mark i Åstorp, med bästa logistikläge utanför Helsingborg, till Panattoni för uppförande av logistik- och industribyggnader omfattande ca 46 000 kvm. Byggstart för projektet...
Vi har biträtt Södervidden Fastigheter vid försäljningen av 77 000 kvm mark i Åstorp, med bästa logistikläge...
Uppdrag | 2023-05-05
Vi har biträtt Jetpak Top Holding AB (publ) vid förvärvet av Budakuten i Malmö AB
Vi har biträtt Jetpak Top Holding AB (publ) vid förvärvet av samtliga aktier i Budakuten i Malmö AB. Budakuten i Malmö erbjuder kurirbudslösningar i Skåne och till Köpenhamn, samt längre direkttransporter i Norden och övriga...
Vi har biträtt Jetpak Top Holding AB (publ) vid förvärvet av samtliga aktier i Budakuten i Malmö...
Uppdrag | 2023-02-13
TM & Partners har biträtt Vendus i samband med flera förvärv av livsmedelsfastigheter
TM & Partners har biträtt Vendus Sweden AB (publ) i samband med fyra separata förvärv avseende livsmedelsfastigheter till ett sammanlagt värde av 256 mkr, varav ett av förvärven avsåg en portfölj från Castellum med fastigheter belägna...
TM & Partners har biträtt Vendus Sweden AB (publ) i samband med fyra separata förvärv avseende livsmedelsfastigheter...
Uppdrag | 2023-10-08

Vi har biträtt Unobo vid försäljning av attraktiva hyresrätter

Vi har biträtt Unobo i samband med försäljning av fastigheten Guldgubben 1 i Helsingborg till Resinova.

Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 197 miljoner kronor. Fastigheten som är belägen vid Maria station i norra Helsingborg är uppförd 2020. Den har 95 lägenheter med 4.846 kvm BOA plus del i garage.

”Guldgubben är en nyproducerad och attraktiv fastighet på bästa läge, vilket möjliggjorde en affär som är bra för båda parter. Genom affären stärker vi Unobos finansiella ställning och frigör kapital att investera i vårt befintliga bestånd, såväl i Helsingborg som på våra 14 andra växande orter runt om i Sverige” säger Carl-Johan Hansson, verkställande direktör för Unobo.

För mer information besök Fastighetsvärlden

TM & Partners team bestod av: Safa Mahmoudi (Managing Partner), Andreas Sahlstedt (biträdande jurist) och Patrik Arosenius (biträdande jurist).

Vårt team bestod av:

 

Uppdrag | 2023-06-09

Vi har biträtt Södervidden Fastigheter

Vi har biträtt Södervidden Fastigheter vid försäljningen av 77 000 kvm mark i Åstorp, med bästa logistikläge utanför Helsingborg, till Panattoni för uppförande av logistik- och industribyggnader omfattande ca 46 000 kvm.
Byggstart för projektet är planerat till juni i år.
I september 2024 beräknas projektet vara klart för inflyttning.

För mer information, besök Fastighetsveriges hemsida eller Panattoni Europe.

Vårt team bestod av:

Uppdrag | 2023-05-05

Vi har biträtt Jetpak Top Holding AB (publ) vid förvärvet av Budakuten i Malmö AB

Vi har biträtt Jetpak Top Holding AB (publ) vid förvärvet av samtliga aktier i Budakuten i Malmö AB. Budakuten i Malmö erbjuder kurirbudslösningar i Skåne och till Köpenhamn, samt längre direkttransporter i Norden och övriga Europa. Jetpak har genomfört förvärvet via dotterbolaget Jetpak Malmö AB.

Jetpak är ett ledande logistik- och budföretag som erbjuder lösningar för snabba och flexibla transporter inom Norden och Europa.

Mer information hittar du här.

Vårt team bestod av:

 

 

Uppdrag | 2023-02-13

TM & Partners har biträtt Vendus i samband med flera förvärv av livsmedelsfastigheter

TM & Partners har biträtt Vendus Sweden AB (publ) i samband med fyra separata förvärv avseende livsmedelsfastigheter till ett sammanlagt värde av 256 mkr, varav ett av förvärven avsåg en portfölj från Castellum med fastigheter belägna i Halmstad, Alingsås, Västerås och Uddevalla. De övriga tre förvärven har genomförts off-market i direktdialog med respektive säljare.

Läs mer på Fastighetsvärlden.se.

TM & Partners team bestod av: