Till Aktuellt
Event | 2019-02-19

Paneldiskussion i samarbete med Young Arbitrators Sweden (YAS) och the German Arbitration Institute Initiative for Young Arbitrators (DIS40)

I samarbete med Young Arbitrators Sweden (YAS) och the German Arbitration Institute Initiative for Young Arbitrators (DIS40) ordnade vi igår en paneldiskussion med efterföljande mingel i våra lokaler. Vår MP Kristoffer Stråth skulle ha varit en av talare men på grund av olycksfall fick Daniel Waerme från Gernandt & Danielsson ta hans plats.

Temat för paneldiskussionen var ”Less is more, or is more best” där panelisterna diskuterade eventuella konsekvenserna av att skiljedomsinstitut världen över tenderar att införa fler och mer detaljerade regler. På bilden syns, från höger, panelisterna Gustav Flecke-Giammarco, Seven Summits Arbitration (München), Dr. Sven Lange, Allen & Overy (Frankfurt), Daniel Waerme, Gernandt & Danielsson, Eric Johnson, Cederquist, och moderator Alexander Foerster, Mannheimer Swartling.

Det blev ett lyckat event med många deltagare och en väl förberedd panel. Stort tack till alla som deltog!

För mer info läs här.