Till Aktuellt
Uppdrag | 2016-03-24

Törngren Magnell har biträtt LRF Media AB i samband med försäljningen av nio tidskriftstitlar till Bonnier

Efter en strategisk översyn och ett beslut tidigare i vår att sälja ett antal av LRF Media’s titlar, har idag två parallella överlåtelser signerats med Bonnier Publications A/S och Bonnier Tidskrifter AB. Under ett aktieöverlåtelseavtal kommer Bonnier Publications A/S att förvärva samtliga aktier i LRF Media Historiska Tidskrifter AB, som publicerar Allt om Historia, Populär Historia, Militär Historia och Släkthistoria, medan titlarna Lantliv, Lantliv Mat & Vin, Gods & Gårdar, Allt om Vin samt Hembakat kommer att övertas genom en inkråmsaffär. Bägge avtalen planeras att tillträdas den 1 juni, 2016.

Törngren Magnell’s team har inkluderat Niclas Högström (partner) samt Lisa Ström (senior associate) och Cecilia Bergman (associate).