Till Aktuellt
Uppdrag | 2020-02-25

Törngren Magnell har biträtt grundarna av Colive AB i samband med en nyemission till Wallenstam och KfS

Törngren Magnell har biträtt grundarna i Colive AB i förbindelse med en nyemission till Wallenstam och Konsumentföreningen Stockholm med omnejd ekonomisk förening (KfS). I och med nyemissionen blir Wallenstam en av bolagets största ägare med ett 25-procentigt aktieinnehav.

Colive bedriver verksamhet inom delat boende och erbjuder delat hyresboende sk. ”Co-living” med tillhörande kringtjänster. Bolaget grundades 2018 och har sedan dess lanserat två coliving-hubbar i Stockholm, med ytterligare ett tiotal projekt på gång runtom i landet. År 2025 räknar bolaget med att ha 7 000 bostäder i Sverige. För mer information, se pressrelease.

Törngren Magnells team bestod av Per Granström (Partner, M&A), Anna Bjurell (Senior Associate, M&A) och Carl Östlund (Associate, M&A).