Arbeta hos oss

För oss på TM & Partners genomsyrar True partnership vardagen. Det innebär högt partnerengagemang i alla ärenden och ett krav på gott lagarbete.

Jämfört med många andra ledande advokatbyråer har vi ett lågt antal biträdande jurister per delägare. Strukturen möjliggör att undvika onödiga och förlegade hierarkier. Det i sin tur skapar goda förutsättningar för våra biträdande jurister att snabbt ta sig an meningsfulla uppgifter och att ta stort eget ansvar.  Våra biträdande jurister har möjlighet att tidigt i karriären utvecklas till högt värdesatta medlemmar i sina respektive team och arbeta direkt mot våra klienter. Som en följd av detta kan talanger växa fort i en kultur där sann laganda råder.

Vi sätter våra medarbetare i fokus och tillhandahåller en individuell utvecklingsplan. Allt för att ge de bästa förutsättningarna att uppnå din fulla potential. Genom att du fortsätter att utvecklas fortsätter även TM & Partners att göra det.

Vårt mentor- och talangprogram säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas och trivas på TM & Partners. Vår investering i individen innebär att medarbetare stannar kvar längre, vilket möjliggör en trygg och familjär plats att växa på.

Hos TM & Partners erbjuds ett internt onboarding och utbildningsprogram, kompetensutveckling i form av undervisning i juridisk engelska för alla nyanställda, en skräddarsydd projektledarutbildning för seniora biträdande jurister och givetvis möjlighet att löpande gå relevanta vidareutbildningar som en del av programmet.

TM & Partners strävar efter en jämn fördelning av könen hos delägare och biträdande jurister. Läs mer om detta och vårt hållbarhetsarbete i övrigt här.

Vi tror att kultur berikar oss som människor. Hos oss tar det sig bland annat uttryck i att vi anordnar flera tillfällen för medarbetare att umgås, både i verksamhetsgrupperna och hela byrån. Men även genom Social clubs evenemang och konsten upphängd runtom i våra lokaler. Ta reda på mer om hur det är att arbeta hos oss och träffa våra medarbetare här nedan.

MÖT VÅRA MEDARBETARE
Ulrica Alvestrand Körling

Jag heter Ulrica Alvestrand Körling och arbetar som advokat i TM & Partners fastighetsgrupp.

Robin Bergqvist

Mitt namn är Robin och jag arbetar som biträdande jurist i bank- och finansgruppen på TM & Partners.

Karolina Kjellberg

Jag heter Karolina Kjellberg och arbetar som advokat i TM & Partners techgrupp samt kommersiella avtal.