Till Aktuellt
Press | 2017-11-21

Ny delägare på Törngren Magnell: Safa Mahmoudi ansluter och förstärker erbjudandet inom fastigheter och infrastruktur

Safa Mahmoudi ansluter som delägare i Törngren Magnell från och med den 1 januari 2018. Safa är specialiserad på fastigheter och infrastruktur och kommer närmast från Hannes Snellman där han är ansvarig för fasighetsgruppen.

Vi har ett fint flöde av fastighetstransaktioner och vi ser stora möjligheter att växa i fastighetssegmentet. Vi är därför mycket glada över att Safa valt att ansluta sig till oss. Med sitt djupa kunnande och sin stora erfarenhet kommer han att vara viktig för att möta den ökade efterfrågan vi upplever från nya och befintliga klienter,” säger Jens Haneklint, delägare och ansvarig för Törngren Magnells fastighetspraktik.

“Att Safa ansluter är strategiskt viktigt. Fastighets- och infrastrukturtransaktioner har många beröringspunkter med vårt övriga erbjudande, inte minst vårt mycket starka bank- och finansteam, så med detta tillskott flyttar vi fram positionerna rejält. Vi bygger även ut teamet med mer juniora medarbetare och söker engagerade, duktiga jurister som vill vara med på denna satsning”, säger Johan Wigh, Managing Partner för Törngren Magnell.

Kontakt:

Jens Haneklint, Delägare/Fastighetsgruppen

Johan Wigh, Managing Partner