Biträdande jurist

Anastasia Lindström

Mobil: 076-00 283 80

Till Medarbetare

Anastasia Lindström är biträdande jurist och verksam i byråns bank- och finansgrupp. Hon tog juristexamen vid Stockholms universitet 2022 och har även tillbringat en utbytestermin vid Université Jean Moulin Lyon 3. Anastasia har tidigare erfarenhet som juristassistent på TM & Partners.


Uppdrag | 2023-04-03
TM & Partners har biträtt Federated Hermes Limited
TM & Partners har biträtt Federated Hermes Limited i samband med finansieringen av Hôtel Reisen i Stockholm och Grand Hotel i Odense för Host Hoteleiendom AS (en del av The Flying Elephant Group). Läs mer...
TM & Partners har biträtt Federated Hermes Limited i samband med finansieringen av Hôtel Reisen i Stockholm...
Uppdrag | 2022-11-11
TM & Partners har biträtt Skanska
TM & Partners har biträtt Skanska i samband med att bolaget ingick en hållbarhetslänkad kreditfacilitet om 500 miljoner euro. Kreditmarginalen är länkad till Skanskas hållbarhetsstrategi med KPI:er som hänför sig till Skanskas ambitiösa klimatmål. Crédit...
TM & Partners har biträtt Skanska i samband med att bolaget ingick en hållbarhetslänkad kreditfacilitet om 500...
Uppdrag | 2023-04-03

TM & Partners har biträtt Federated Hermes Limited

TM & Partners har biträtt Federated Hermes Limited i samband med finansieringen av Hôtel Reisen i Stockholm och Grand Hotel i Odense för Host Hoteleiendom AS (en del av The Flying Elephant Group).

Läs mer här

TM & Partners team bestod av:

Uppdrag | 2022-11-11

TM & Partners har biträtt Skanska

TM & Partners har biträtt Skanska i samband med att bolaget ingick en hållbarhetslänkad kreditfacilitet om 500 miljoner euro.

Kreditmarginalen är länkad till Skanskas hållbarhetsstrategi med KPI:er som hänför sig till Skanskas ambitiösa klimatmål. Crédit Agricole Corporate and Investment Bank, Nordea och SEB agerade som Joint Coordinators, Mandated Lead Arranges och Bookrunners. SEB har även uppdraget som Sustainability Coordinator.

För mer information, se här.

TM & Partners team bestod av: