Till Aktuellt
Press | 2018-12-19

Vaiva Eriksson har valts in som delägare i Törngren Magnell

Vi har den stora glädjen att meddela att Vaiva Eriksson har valts in som delägare i Törngren Magnell. Hon tillträder sin nya roll den 1 januari 2019.

Vaivas verksamhet är huvudsakligen inriktad mot transaktioner inom privat M&A, kommersiell avtalsrätt och bolagsrättsliga frågor. Hon agerar rådgivare till såväl svenska som internationella PE-firmor och andra finansiella investerare samt industriella klienter. Vaiva har erfarenhet som counsel på Törngren Magnell och hon har tidigare varit verksam i mer än 15 år på andra ledande advokatfirmor.

Jag är väldigt glad att få möjlighet att fortsätta utveckla vår framgångsrika verksamhet inom privat M&A tillsammans med Vaiva som partner. Utöver sin expertis, sitt internationella nätverk och långa erfarenhet som kompletterar vårt erbjudande inom privat M&A och private equity på bästa sätt, står hon med sitt engagemang för byrån och sin integritet för alla de kärnvärden som vi på Törngren Magnell tycker är viktiga för att bygga en framgångsrik verksamhet och sund företagskultur. Jag är också väldigt stolt över att vi kan erbjuda denna karriärmöjlighet till våra duktiga medarbetare, säger Sten Hedbäck, delägare verksam i M&A gruppen.

Vi är oerhört glada att Vaiva vill fortsätta sin resa på Törngren Magnell och tillsammans med våra nuvarande delägare fokusera på att ytterligare utveckla vår M&A-praktik. Törngren Magnell fortsätter att växa och möter allt större och mer komplexa transaktioner. Vaiva är i det sammanhanget ett utmärkt tillskott bland delägarna på firman. – Kristoffer Stråth, Managing Partner.