Till Aktuellt
Event | 2023-10-31

Fråga Advokaten 30 november

Tillsammans med Jurek HR har vi fått glädjen att åter igen bjuda in till det uppskattade seminariet Fråga Advokaten. Vår arbetsrättsexpert och partner Anna Jerndorf  svarar på era arbetsrättsliga frågor.  Kanske vill du veta mer om implementeringen  av “nya” LAS, hur visselblåsarlagen ska tolkas eller vad som gäller för lönetransparensdirektivet. Frågan är helt fri och du som deltagare bestämmer vilka frågor som tas upp.

Efter seminariet hoppas vi att du stannar och minglar med dina branschkollegor. Vi bjuder på både välkyld dryck och lättare tilltugg.

Antalet platser är begränsat och därför gäller först till kvarn.

Datum: Torsdag 30 november
Tid: 16:00 – 19:00
Plats: TM & Partners, Jakobs Torg 3

Dryck och tilltugg serveras från 17:30

Varmt välkommen!

 

Till anmälan