Till Aktuellt
Nyhet | 2016-05-13

Johan Wigh utsedd till managing partner

Johan Wigh har utsetts till managing partner på Törngren Magnell. Johan är verksam inom byråns kapitalmarknadsgrupp med specialisering mot fond- och kapitalförvaltningsbranschen. Han kommer närmast från East Capital där han inom koncernen innehaft olika VD positioner.

”Jag är mycket glad över att ha fått detta förtroende. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas vilket jag ser som ett kvitto på att våra klienter uppskattar våra tjänster och att vi ger affärsmässiga och tydliga råd. Vår solidariska ägarmodell innebär att vi alltid bemannar uppdragen med de personer som är bäst lämpade. Vi är en modern och jämställd byrå med nästan 40 procent kvinnliga delägare vilket är långt över branschsnittet. Vi har byggt en fantastisk plattform som på många sätt är unik. I min nya roll vill jag verka för att utveckla den,” säger Johan Wigh i en kort kommentar.

“Vi har haft en stark utveckling de senaste åren, vilken har ökat kraven på vår interna organisation. Johan med sin tidigare erfarenhet av olika chefsbefattningar inom East Capital-koncernen, kommer att ha en mycket viktig roll i att leda vår framtida utveckling, ” säger Peter Törngren, en av grundarna av Törngren Magnell.