Till Aktuellt
Uppdrag | 2020-10-15

TM & Partners legal rådgivare till Adventure Box Technology AB (publ) vid riktad emission

Adventure Box Technology AB (publ) (”Adventure Box”) har genomfört riktad emission aktier i en private placement, genomfört av Pareto Securities AB. Genom emissionen tillförs Adventure Box cirka 60 miljoner kronor före emissionskostnader.

Adventure Box är ett teknologiföretag inom dataspelsbranschen baserat i Stockholm, Sverige. Bolaget erbjuder “Adventure Box”, en online-plattform där användare kan skapa, dela och spela 3D-spel. Adventure Box är världens enda strömmade fullt online-baserade 3D-motor och delnings-plattform för användarskapade dataspel. Bolagets lösning gör det lätt för användare att skapa spel online, helt utan programmeringskunskaper. Spelen kan sedan lätt delas och spelas med omedelbar strömning, utan tids- och resurskrävande upp- och nedladdning av filer.

TM & Partners agerade legal rådgivare till Adventure Box i samband med den riktade emissionen. TM & Partners team bestod av Johan Wigh (delägare, Capital Markets), Sebastian Hellesnes (biträdande jurist, Capital Markets) och Hanna Hillgren (biträdande jurist, Capital Markets). Pareto Securities AB agerade Sole Manager och Bookrunner i samband med den riktade nyemissionen.